Essence Lakovi Nijanse : Gloria - Nokti kao nakit: Nemojte ih zanemariti, ove zime ... / We say no to animal testing!

Essence Lakovi Nijanse : Gloria - Nokti kao nakit: Nemojte ih zanemariti, ove zime ... / We say no to animal testing!. ✌ tag us @essence_cosmetics to be featured! Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite. Što reći nego bravo essence za reformulaciju lakova jer sada su kvalitetni lakovi nikad jeftiniji! Godine su i colour & care strengthening lakovi. Check out our new sub brand @inaobyessence.

Obje mi lijepo izgledaju i zaista su nosive. Nedavno je essence povukao stare olovke iz prodaje. Godine su i colour & care strengthening lakovi. Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna. Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite.

44 nove nijanse i odlična četkica - Female.hr
44 nove nijanse i odlična četkica - Female.hr from www.female.hr
U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Mint nijanse su postale obavezan član moje ljetne postave lakova za nokte, a upravo ovakvu nježnu. Što se tiče njihovih lakova ima jaaako puno prelijepih nijansi. Inače jako volim essence lakove i predano pratim njihove te kolekcije, a ovu nikako nisam mogla da propustim. Svi lakovi dolaze u dobro nam poznatom, slatkom malom pakovanju od 8 ml. Pogotovo ako niste ljubiteljica trendi boja i nemate strpljenja za ukrašavanje noktiju nail artom. Ukoliko ste ljubiteljica prirodnog izgleda svijetlije nijanse će vašim noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna.

U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse

Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna. Što reći nego bravo essence za reformulaciju lakova jer sada su kvalitetni lakovi nikad jeftiniji! Essence makeup • 21 тыс. Boje su mi predivne, ali ono baš baš predivne, ali kvalitet. Oba laka sadrže šljokice zbog čega sam ih i kupila :d. Konačno sam se odlučila napraviti recenziju essence the gel nail polish kolekcije lakova. I oni drugi lakovi za nokte! Meni su essence colour&go lakovi super zato što su u malom pakovanju (5ml), stižu u essence su mi za cenu sasvim ok, nisu savršeni, ali su jedini od tih jeftinijih koji imaju malo živahnije nijanse… ✌ tag us @essence_cosmetics to be featured! Moram da priznam da sam bila u grupi onih koji su jedva čekali ovu kolekciju. Prva je 154 pink & proud i druga je 147 miss universe. Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli essence i catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016.

U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Mint nijanse su postale obavezan član moje ljetne postave lakova za nokte, a upravo ovakvu nježnu. Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli essence i catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite. 40 play with my mint.

Upečatljive i efektne ili nježne i pastelne nijanse ...
Upečatljive i efektne ili nježne i pastelne nijanse ... from www.elegant.hr
Sve boje lakovi lazurni premazi i bajčevi praškasti materijali suva gradnja srafovi i tiplovi i nosači izolacija lepkovi, kitovi i zaptivne mase. Ja imam ova četiri laka. Essie lakovi za nokte već gotovo četiri desetljeća znače kvalitetu i visoki standard profesionalne uz vječne nijanse, svake sezone javnosti se predstavljaju i posebne, limitirane, kolekcije essie lakova za. Essence je jedan od omiljenih brendova u srbiji, ne samo zbog toga što je cenom pristupačan gotovo svim devojkama i ovi lakovi, osim što dolaze u divnim nijansama, imaju zadatak i da neguju nokte. Inače jako volim essence lakove i predano pratim njihove te kolekcije, a ovu nikako nisam mogla da propustim. We say no to animal testing! Oba laka sadrže šljokice zbog čega sam ih i kupila :d. Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka.

Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna.

Essence je jedan od omiljenih brendova u srbiji, ne samo zbog toga što je cenom pristupačan gotovo svim devojkama i ovi lakovi, osim što dolaze u divnim nijansama, imaju zadatak i da neguju nokte. Pogotovo ako niste ljubiteljica trendi boja i nemate strpljenja za ukrašavanje noktiju nail artom. Novi essence lakovi za nokte | jesu li dobri? Nedavno je essence povukao stare olovke iz prodaje. Meni su essence colour&go lakovi super zato što su u malom pakovanju (5ml), stižu u essence su mi za cenu sasvim ok, nisu savršeni, ali su jedini od tih jeftinijih koji imaju malo živahnije nijanse… Moram da priznam da sam bila u grupi onih koji su jedva čekali ovu kolekciju. Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka. Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite. Vjerovatno ste do sada čuli hvalospijeve essence olovaka za usne koje kvalitetom, nijansama i međutim, nije sve šareno kao što izgleda. U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Inače jako volim essence lakove i predano pratim njihove te kolekcije, a ovu nikako nisam mogla da propustim. Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli essence i catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Svi prikazani lakovi imaju solidne četkice, no ova mi je izvrsna.

Godine su i colour & care strengthening lakovi. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. We say no to animal testing! Konačno sam se odlučila napraviti recenziju essence the gel nail polish kolekcije lakova. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte!

Gloria - Nokti kao nakit: Nemojte ih zanemariti, ove zime ...
Gloria - Nokti kao nakit: Nemojte ih zanemariti, ove zime ... from static.jutarnji.hr
Godine su i colour & care strengthening lakovi. Jedan od essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. Essence noviteti su me jako obradovali kada su počeli stizati na police naših mullera i dm drogerija. U ovoj trećoj skupini nalaze se također odlično pigmenitrani lakovi koji se lagano suše a to su nijanse Essence makeup • 21 тыс. Novi essence lakovi za nokte | jesu li dobri? 40 play with my mint. Konačno sam se odlučila napraviti recenziju essence the gel nail polish kolekcije lakova.

Godine su i colour & care strengthening lakovi.

Nadam se da vam se dopadaju sve tri nijanse jer sve tri su odličan izbor za jesen.koje lakove vi preferirate za jesen/zimu?pišite mi. Essence gel lakovi / 3 nove nijanse. ✌ tag us @essence_cosmetics to be featured! Što se tiče njihovih lakova ima jaaako puno prelijepih nijansi. Ovi lakovi su digli nevjerovatnu prašinu u blogosferi i svi su poludjeli za njima i to naravno s radi se o essence gel liniji koja ima nevjerovatno divne nijanse i prosto je nemoguće da ih ne kupite. Nedavno je essence povukao stare olovke iz prodaje. Essence je jedan od omiljenih brendova u srbiji, ne samo zbog toga što je cenom pristupačan gotovo svim devojkama i ovi lakovi, osim što dolaze u divnim nijansama, imaju zadatak i da neguju nokte. Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka. Oba laka sadrže šljokice zbog čega sam ih i kupila :d. Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli essence i catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Essie lakovi za nokte već gotovo četiri desetljeća znače kvalitetu i visoki standard profesionalne uz vječne nijanse, svake sezone javnosti se predstavljaju i posebne, limitirane, kolekcije essie lakova za. 40 play with my mint. Pogotovo ako niste ljubiteljica trendi boja i nemate strpljenja za ukrašavanje noktiju nail artom.

Omogućuje brzo i jednostavno nanošenje laka essence lakovi. Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli essence i catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook